Fedezőmének

Fedezőmének

A ménes számos nagyszerű fedezőménnel büszkélkedhet.

Az évek során Satin Stone mellett a saját tenyésztésű, Kincsem Díj nyerő és az „Év lova” címet elhódító Star Fury, és a Samum apaságú Sarpedon, a külföldről megvásárolt, Rahy apaságú Brahy, illetve a szintén remek származású Palo Verde kapott lehetőséget ménesünkben. Pályán vannak még a szintén remek származású Rendezvous utódai, mint például Dynamo, de az ír származású, Noverre apai oldalú Atheneum csikói is bemutatkoztak már  a versenypályán. Out Loud utódai is fontos szerepet játszanak a versenypályán, Nyelvtörő vagy Narrátor neve már senki elő nem ismeretlen, de Éji csókra is érdemes lesz odafigyelni. Out Loudot a külföldön versenyzett Sandokan, illetve az itthon futott Cristály is ajánlja.Makaam csikói is eredményesen mutatkoztak be, továbbra is az ő ivadékai a legkeresettebbek futtatóink körében, várjuk Valyriai Acél újabb szezonját.Esti Csillag első csikói közül csak néhány állt strathoz 2019-ben, Hideghegy és Sámántánc igazi bemutatkozása még várat magára.

Röptűz első csikói 2019-ben születtek, küllemre igen szépen fejlődnek, versenyeredményeikre még várni kell. 

Steady as a Rock utódaink közül Estepona és Shoester mellett Narrock mutatkozik a legjobban, miattuk is várjuk a 2020-as versenyszezont.

A 2019-es fedeztetési szezonban October nevű fedezőménnel bővült ideiglenesen az állományunk, aki már bizonyított Lengyelországban, reméljük, nálunk is hozza azt a formát.

A 2020-as fedeztetési szezon legfrissebb híre Akaba beállítása, erről a hírek között található bővebb információ!